Artichaut farci au chèvre et aux lardons

Artichaut farci au chèvre et aux lardons

4.6 109 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    700 g
  • artichauts frais
    4
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de lardons fumés
    150 g
  • de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux et 4 tranches pour la finition
    80 g
  • de crème fraîche légère
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de feuilles de thym frais
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 648 kcal / 2736 kJ
Białko 26.8 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 86 g
Błonnik 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...