Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 - 500 g de panais, épluché et coupé en morceaux (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 264 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Poivron vapeur (100-300 g)
15 Min
Chou vapeur (300 g)
15 Min
Pommes vapeur
25 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Navets vapeur (200-600 g)
30 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Brocoli vapeur (250 g)
15 Min
Chou-fleur vapeur
20 min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 min
Pommes vapeur (200-400 g)
20 min