![Panais vapeur (200-500 g) Panais vapeur (200-500 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F968E2D9-235C-40C7-A022-285F317A6C6A/Derivates/3d5f84db-dd9a-44f1-90bb-c1c9174f4f50.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 200 - 500 g de panais, épluché et coupé en morceaux (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 264 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 Min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 Min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 Min
Quartiers de poire vapeur (200-400 g)
15min
Chou vapeur (300 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 Min
Pommes vapeur (200-400 g)
20 Min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min