Gelée de groseille

Gelée de groseille

4.5 50 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 bocaux

Składniki

  • de groseilles rouges équeutées (env. 1500 g non équeutées)
    1300 g
  • de sucre en poudre à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
    550 - 700 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'agar-agar (2 g)
    1 sachet

Wartości odżywcze na 370 g

Kalorie 974.7 kcal / 4117.3 kJ
Białko 5.7 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 211.7 g
Błonnik 18.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 12.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...