Gelée de groseille

Gelée de groseille

4.5 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 bocaux

Składniki

  • 1300 g de groseilles rouges équeutées (env. 1500 g non équeutées)
  • 550 - 700 g de sucre en poudre à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 sachet d'agar-agar (2 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 370 g

Sód 12.7 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 4117.3 kJ / 974.7 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 18.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 211.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...