
Urządzenia i Akcesoria
Gelée de groseille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
3 bocaux
Składniki
-
de groseilles rouges équeutées (env. 1500 g non équeutées)1300 g
-
de sucre en poudre à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")550 - 700 g
-
le jus d'un citron jaune
-
d'agar-agar (2 g)1 sachet
Wartości odżywcze na 370 g
Kalorie
974.7 kcal /
4117.3 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
211.7 g
Błonnik
18.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
12.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°19
40 Przepisów
Francja
Francja