Gelée de groseille
TM6 TM5 TM31

Gelée de groseille

4.6 (46 ocen)

Składniki

  • 1300 g de groseilles rouges, équeutées (env. 1500 g non équeutées)
  • 550 - 700 g de sucre en poudre, à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
  • le jus d'un citron jaune
  • 1 sachet d'agar-agar (2 g)

Wartości odżywcze
na 370 g
Kalorie
4117.3 kJ / 974.7 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
211.7 g
Tłuszcz
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
18.3 g
Sód
12.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy