Urządzenia i Akcesoria
Kamut Risotto with Parmesan Zucchini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
kamut grains rinsed and drained9 oz
-
water to soak30 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces, plus extra to serve3 ½ oz
-
zucchini sliced in rounds (¼ in.), (approx. 2)16 oz
-
ground black pepper⅛ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
red onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
dry white wine3 ½ oz
-
vegetable stock12 oz
-
salt to taste½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
pine nuts2 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned2 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
830 mg
Białko
12 g
Kalorie
1950 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Fermented Carrots
84 godz. 30 min
Sweet Potato Gnocchi
1 godz. 15 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Hawaiian Summer Rolls
1 godz.
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Lemon Pasta
35 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Vegetarian Chili
50 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min