One-Pot Barley and Vegetables

One-Pot Barley and Vegetables

3.8 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • lemon peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
    1
  • dried porcini mushrooms
    1 oz
  • fennel seeds
    1 tsp
  • salt to taste, divided
    1 ½ tsp
  • fresh ground pepper to taste, divided
    1 ½ tsp
  • yellow onions quartered
    5 oz
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    1 oz
  • parsnips diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
    5 ½ oz
  • carrots diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
    6 oz
  • Yukon gold potatoes cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
    10 oz
    10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
  • celery cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
    4 ½ oz
  • pearl barley
    4 oz
  • water
    22 oz
  • vegetable stock paste
    2 heaping tsp
  • tomato paste
    1 oz
  • diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
    1 can
  • baby portobello mushrooms sliced
    8 oz
    8 oz sugar snap peas, sliced
  • parsley to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1452 kJ / 347 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...