Urządzenia i Akcesoria
One-Pot Barley and Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
lemon peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)1
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
fennel seeds1 tsp
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, divided1 ½ tsp
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
parsnips diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)5 ½ oz
-
carrots diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)6 oz
-
10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)Yukon gold potatoes cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)10 oz
-
celery cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)4 ½ oz
-
pearl barley4 oz
-
water22 oz
-
vegetable stock paste2 heaping tsp
-
tomato paste1 oz
-
diced tomatoes (approx. 14.5 oz)1 can
-
8 oz sugar snap peas, slicedbaby portobello mushrooms sliced8 oz
-
parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1452 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lentil Moussaka
2 godz. 20 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Vegetable Patties
1 godz.
Cornbread Pie
1 godz. 25 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Vegetarian Chili
50 min