Urządzenia i Akcesoria
One-Pot Barley and Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
lemon peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)1
-
dried porcini mushrooms1 oz
-
fennel seeds1 tsp
-
salt to taste, divided1 ½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, divided1 ½ tsp
-
yellow onions quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
parsnips diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)5 ½ oz
-
carrots diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)6 oz
-
10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)Yukon gold potatoes cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)10 oz
-
celery cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)4 ½ oz
-
pearl barley4 oz
-
water22 oz
-
vegetable stock paste2 heaping tsp
-
tomato paste1 oz
-
diced tomatoes (approx. 14.5 oz)1 can
-
8 oz sugar snap peas, slicedbaby portobello mushrooms sliced8 oz
-
parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1452 kJ /
347 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Indian Vegetable Curry
50 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Risotto with Broccolini
35 min