Petites bouchées au chocolat et meringue

Petites bouchées au chocolat et meringue

3.5 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
25 pièces

Składniki

  • de biscuits écrasés (type galettes bretonnes)
    100 g
  • de beurre mou
    100 g
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    200 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • blancs d'œufs
    2

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 112.4 kcal / 467.2 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Sód 18.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...