Petites bouchées au chocolat et meringue

Petites bouchées au chocolat et meringue

3.6 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
25 pièces

Składniki

  • 100 g de biscuits écrasés (type galettes bretonnes)
  • 100 g de beurre mou
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 100 g de sucre en poudre
  • 2 blancs d'œufs

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 18.1 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 467.2 kJ / 112.4 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...