
Urządzenia i Akcesoria
Petites bouchées au chocolat et meringue
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
25 pièces
Składniki
-
de biscuits écrasés (type galettes bretonnes)100 g
-
de beurre mou100 g
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux200 g
-
de sucre en poudre100 g
-
blancs d'œufs2
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
112.4 kcal /
467.2 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
9.4 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
18.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja