Pièges aux speculoos

Pièges aux speculoos

4.6 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
27 pièces

Składniki

La pâte
  • 250 g de biscuits speculoos
  • 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 150 g de lait concentré sucré
La ganache
  • 100 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.4 g
Kalorie 527 kJ / 126 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 10.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...