Pièges aux speculoos
TM6 TM5 TM31

Pièges aux speculoos

4.6 ( 48 ocen )

Składniki

La pâte

  • 250 g de biscuits speculoos
  • 100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 150 g de lait concentré sucré

La ganache

  • 100 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
126 kcal / 527 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy