Petits moelleux pistache, glaçage chocolat

Petits moelleux pistache, glaçage chocolat

4.3 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
10 pièces

Składniki

La ganache
  • de chocolat noir
    75 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    80 g
  • de beurre en morceaux
    50 g
  • de sirop d'agave
    1 c. à soupe
Les moelleux
  • de beurre
    100 g
  • de sucre en poudre
    100 g
  • œufs
    2
  • de pâte de pistache
    40 g
  • de farine de blé
    75 g
  • de levure chimique
    ½ c. à café
  • pistaches, décortiquées et non salées (opcjonalnie) pour le décor

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 282 kcal / 1174 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...