![Petits moelleux pistache, glaçage chocolat Petits moelleux pistache, glaçage chocolat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b08d75f48f6364bdad9a11e9d1dec53b/Derivates/bd8e59eeb2763ead67f0accaf3f977b06c7b7742.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache
- 75 g de chocolat noir
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à soupe de sirop d'agave
Les moelleux
- 100 g de beurre
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 40 g de pâte de pistache
- 75 g de farine de blé
- ½ c. à café de levure chimique
- pistaches, décortiquées et non salées, pour le décor
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1174 kJ / 282 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Boisson et pancakes aux cacahuètes
8 Std. 55 Min
Granité poivron et framboise
4ч. 20 мин.
Fondant au chocolat
40 分钟
Brioche suisse chocolat-speculoos
3 godz. 35 min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Cookie géant aux 3 chocolats
30 Min
Merveilleux
3 Std.
Pâte à crêpe vanillée
1 Std. 40 Min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 dk
Cookies aux pépites de chocolat
25 dk
Glace sundae nappage caramel
3 godz. 35 min