![Glace mangue-Passion Glace mangue-Passion](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2ce81243-fd7b-40b7-a096-c8b88665a64f/Derivates/9dc9fa8e-280f-4b8d-81cf-a6551dc9a9f8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
450
g de mangue, en morceaux (2 moyennes)
lub 450 g de mangue surgelée, en morceaux - 1 yaourt nature brassé
- 4 fruits de la Passion
- 20 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 581 kJ / 137 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet de fruits rouges
10min
Sorbet fraise, banane et menthe
4h 15min
Glace pêche-fraise
15 Min
Glace express mangue et lait de coco
10min
Sorbet mangue-Passion
12h
Sorbet à la poire et à la menthe
12 godz. 10 min
Glace mangue-Passion
12h
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet à la framboise
15 Min
Sorbet fraise-banane
5 min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3 godz. 15 min