Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
450
g de mangue, en morceaux (2 moyennes)
lub 450 g de mangue surgelée, en morceaux - 1 yaourt nature brassé
- 4 fruits de la Passion
- 20 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 581 kJ / 137 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet à la framboise
15min
Glace express mangue et lait de coco
10 min
Sorbet mangue-gingembre, gambas et tuile au sésame
1h 5min
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3h 15min
Sorbet framboise-girofle
12h
Sorbet ananas-citron vert et ananas rôti
40 Min
Sorbet fraise-banane
5min
Sorbet mangue-Passion
12h
Sorbet fraise, banane et menthe
4h 15 min
Sorbet à la fraise
12h
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 Std. 25 Min
Sorbet de fruits rouges
10 min