Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
TM6

Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût

4.6 ( 36 ocen )

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    lub 20 g d'huile d'olive
  • 170 g d'oignons jaunes coupés en quartiers
    lub 170 g d'oignons rouges coupés en quartiers
  • 130 - 150 g de carottes coupées en rondelles (1-2 cm)
  • 70 - 90 g de céleri branche coupé en tronçons (0.5-1 cm)

Wartości odżywcze
na 400 g
Kalorie
290 kcal / 1213 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
171 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 100 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy