Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût

Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût

4.6 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 170 g d'oignons jaunes coupés en quartiers
    170 g d'oignons rouges, coupés en quartiers
  • 130 - 150 g de carottes coupées en rondelles (1-2 cm)
  • 70 - 90 g de céleri branche coupé en tronçons (0.5-1 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 171 mg
Białko 4 g
Kalorie 1213 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 9.6 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...