Cake au jambon cru sans gluten

Cake au jambon cru sans gluten

3.2 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
10 parts

Składniki

  • de farine de riz complet
    100 g
  • de fécule de maïs
    100 g
  • de levure chimique sans gluten
    2 c. à café
  • de basilic frais ciselé
    2 c. à soupe
  • œufs
    4
  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    80 g
  • de lait de soja
    80 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de tomates séchées à l'huile
    100 g
  • de jambon cru coupé en dés
    100 g
  • de pignons de pin
    50 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 259.1 kcal / 1077.1 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 19.4 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...