Urządzenia i Akcesoria
Sun-Dried Tomato Tapenade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sun-dried tomatoes in oil110 g
-
fresh basil leaves50 g
-
pine nuts toasted70 g
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
dried chilli flakes to taste1 - 2 pinches
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil6 - 8 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
1907.9 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
7606.5 kJ /
1818 kcal
Tłuszcz
158 g
Błonnik
17.4 g
Tłuszcz nasycony
26.7 g
Węglowodany
78 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Beetroot Houmous
15 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min