Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)

Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)

4.9 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 Total recipe

Składniki

  • beef chuck steak cut into cubes (2-3 cm)
    300 g
  • cauliflower cut into florets
    200 g
  • purple carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
    200 g
  • sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
    200 g
  • apple peeled, cored and cut into quarters
    1
  • pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)
    90 g
  • butter
    30 g
  • water plus extra if needed
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Białko 75.7 g
Kalorie 4881.4 kJ / 1162.2 kcal
Tłuszcz 40.6 g
Błonnik 27.4 g
Węglowodany 101.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...