Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with porcini mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
903.2 mg
Białko
19 g
Kalorie
1964.6 kJ /
467.8 kcal
Tłuszcz
19.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice salad
1 godz.
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Potato cakes
45 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Pan pizza
30 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Penne and vegetables
35 min
Eggplant with burghul
55 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min