
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with porcini mushrooms
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
467.8 kcal /
1964.6 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
52.8 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
903.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Aglio olio e peperoncino
35 min
Potato cakes
45 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Minestrone
40 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Savoury crêpes
45 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min