Urządzenia i Akcesoria
Mixed vegetable mash (purée)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.5 mg
Białko
6 g
Kalorie
678 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Bolognese sauce
40 min
Asian-style fish fillets
30 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Mashed potatoes
40 min
Vegetable soup
35 min
Boiled eggs
20 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Yoghurt and fruit popsicles
4 godz.
Rice salad
1 godz.
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Classic mushroom risotto
30 min