Urządzenia i Akcesoria
Mixed vegetable mash (purée)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.5 mg
Białko
6 g
Kalorie
678 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
White fish and lemon risotto
30 min
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Fruit purée (apple)
15 min
Pumpkin soup
30 min
Apple sauce
20 min
Mashed potatoes
40 min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Steamed fish with green mash
50 min
Classic mushroom risotto
30 min