Urządzenia i Akcesoria
Mixed vegetable mash (purée)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
505.5 mg
Białko
6 g
Kalorie
678 kJ /
161 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10 min
Baby's first meal (chicken purée)
20 min
Fruit purée (apple)
15 min
Vegetable purée (sweet potato)
25 min
Bolognese sauce
40 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Mashed potatoes
40 min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Classic mushroom risotto
30 min