
Urządzenia i Akcesoria
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
zucchini unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
salt to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
75.1 kcal /
315.3 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
5.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
58.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chai tea
15 min
Chicken cacciatore
50 min
Poached eggs
25 min
Fruit ice cream
10 min
Frozen fruit sorbet
10 min
Chopped vegetable salad
10 min
Mashed potatoes
40 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Rice salad
1 godz.
Mixed vegetable mash (purée)
40 min
Cream of tomato soup
25 min