Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g carrots
- 400 g zucchini, small, unpeeled
- 500 g water
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 315.3 kJ / 75.1 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 4.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 58.1 mg
Alternatywne przepisy
Bolognaise sauce for two
20 Min
Shepherd's pie
55 Min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Poached eggs
25 Min
Mashed potatoes
40 min
Potato cakes
45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Vegetable soup
35 Min
Boiled eggs
20 Min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Omelette
30 min