Urządzenia i Akcesoria
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
zucchini unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
315.3 kJ /
75.1 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rice salad
1 godz.
Bolognaise sauce for two
20 min
Sangria ginger punch
1 godz. 5 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Poached eggs
25 min
Fruit ice cream
10 min
Mashed potatoes
40 min
Potato cakes
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min