Urządzenia i Akcesoria
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
carrots peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
zucchini unpeeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 g
-
water500 g
-
extra virgin olive oil1 ½ tbsp
-
lemon juice (approx. ½ lemon)1 tbsp
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
58.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
315.3 kJ /
75.1 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Poached eggs
25 min
Berry mousse
5 godz.
Apple sauce
20 min
Mashed potatoes
40 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Potato cakes
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Rice salad
1 godz.
Boiled eggs
20 min