
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pâtes fraîches
- 240 g d'eau
- 40 g de fleurs de courgette sans tige et pistil
- 1 c. à café rase de sel à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de semoule de blé dur
La sauce aux courgettes
-
2
oignons nouveaux coupés en morceaux
lub 2 poireaux coupés en morceaux - 2 courgettes détaillées en julienne
- 10 g de fleurs de courgette sans tige et pistil
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 527 kcal / 2205 kJ
- Białko
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 10.7 g
- Węglowodany
- 98.3 g
- Błonnik
- 5.25 g