Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de poivron rouge
- 160 g de sucre en poudre
- 250 g de framboises fraîches
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de mascarpone
- 8 biscuits à la cuillère
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1316 kJ / 312 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 17.9 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la framboise
3 Std. 30 Min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 godz. 45 min
Breizh bowl
13 Std.
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Tiramisu noix de coco et gingembre
12 godz. 20 min
Gratin dauphinois comme un tiramisu - Christophe Aribert
50min
Bavarois à la mangue
7h
Carpaccio tomate-mozzarella et glace avocat-basilic
12sa 30 dk
Cheesecake framboises
5h
Cheesecake citron-speculoos non cuit
4u. 45min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Cheesecake vanille au coulis de fraises
3 Std. 40 Min