
Urządzenia i Akcesoria
Pasta salad with trout and vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
396.7 kcal /
1659.7 kJ
Białko
21.2 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Sód
847.2 mg