Pasta salad with trout and vegetables
TM6 TM5

Pasta salad with trout and vegetables

4.1 (8 ocen)

Składniki

  • 350 g cherry tomatoes, cut into halves or quarters
  • 1000 g water
  • 200 g white wine
  • 100 g orange juice (approx. 2 oranges)
  • 1 ½ tsp salt
  • 400 g fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)
  • 200 g frozen green peas
  • 240 g short dried pasta (e.g. penne)
  • 30 g extra virgin olive oil, plus 1 extra tbsp
  • 1 garlic clove (see Tips)
  • 30 g salted capers, rinsed
  • 80 g pitted black olives
  • 1 pinch ground black pepper (optional)
  • 1 tbsp lemon juice (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1677.1 kJ / 399.3 kcal
Białko
20.2 g
Węglowodany
35.7 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Błonnik
4.8 g
Sód
935.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy