Mexican scrambled eggs

Mexican scrambled eggs

3.1 93 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • garlic clove
    1
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
    1
  • unsalted butter
    20 g
  • shortcut bacon rashers cut into pieces
    100 g
  • pickled jalapeño chillies
    20 g
  • tomato cut into quarters and seeds removed
    1
  • eggs
    4
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • pouring (whipping) cream
    30 g
  • fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355.7 kcal / 1493.9 kJ
Białko 26.7 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 3.3 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Sód 1333.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...