Mexican scrambled eggs
TM6 TM5 TM31

Mexican scrambled eggs

3.1 (87 ocen)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
  • 20 g unsalted butter
  • 100 g shortcut bacon rashers, cut into pieces
  • 20 g pickled jalapeño chillies
  • 1 tomato, cut into quarters and seeds removed
  • 4 eggs
  • ¼ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 30 g pouring (whipping) cream
  • fresh coriander, leaves only, finely chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1493.9 kJ / 355.7 kcal
Białko
26.7 g
Węglowodany
3.3 g
Tłuszcz
26.3 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Błonnik
1.6 g
Sód
1333.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy