Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble

Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble

4.5 13 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • long-grain white rice
    100 g
  • water for soaking
  • skinless snapper fillets 150-180 g each
    2
  • salt plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 - 2 pinches
  • salt plus extra to taste
  • cherry tomato cut into halves
    6
  • apples (1 apple), cut into pieces (1.5 cm) and cored
    120 g
  • pears (1 pear), cut into pieces (1.5 cm) and cored
    120 g
  • honey
    1 tbsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • carrots cut into matchsticks (1 cm x 5 cm)
    130 g
  • asparagus spears cut into halves lengthways if thicker than 1 cm
    4
    150 g broccoli, broken into florets
  • plain flour
    40 g
  • brown sugar
    20 g
  • unsalted butter
    20 g
  • onions cut into pieces (4 cm)
    150 g
  • garlic clove
    1
  • butternut pumpkin peeled and cut into pieces (3 cm)
    250 - 300 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • ripe tomatoes cut into pieces
    80 g
  • fresh chives cut into small pieces, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 832 kcal / 3480 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 105 g
Błonnik 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...