Urządzenia i Akcesoria
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
long-grain white rice100 g
-
water for soaking
-
skinless snapper fillets 150-180 g each2
-
salt plus extra to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 - 2 pinches
-
salt plus extra to taste
-
cherry tomato cut into halves6
-
apples (1 apple), cut into pieces (1.5 cm) and cored120 g
-
pears (1 pear), cut into pieces (1.5 cm) and cored120 g
-
honey1 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
carrots cut into matchsticks (1 cm x 5 cm)130 g
-
150 g broccoli, broken into floretsasparagus spears cut into halves lengthways if thicker than 1 cm4
-
plain flour40 g
-
brown sugar20 g
-
unsalted butter20 g
-
onions cut into pieces (4 cm)150 g
-
garlic clove1
-
butternut pumpkin peeled and cut into pieces (3 cm)250 - 300 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut into pieces80 g
-
fresh chives cut into small pieces, for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
3480 kJ /
832 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
13.2 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style fish fillets
30 Min
Pumpkin soup
30 Min
Whipped egg whites
10 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Roasted eggplant
1 Std. 35 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Sardines with tomato couscous
55 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Rainbow bowl
1 Std. 20 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min