Urządzenia i Akcesoria
Japanese-style dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
23 portions
Składniki
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)160 g
-
green apple cored and cut into quarters130 g
-
garlic clove1
-
rice wine vinegar70 g
-
olive oil70 g
-
tamari35 g
-
water40 g
-
sesame seeds2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
82 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
144.3 kJ /
34.3 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in coconut milk
25 Min
Curried almonds
25 Min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Raw apple pie
3 Std. 25 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Miso dressing
5 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Eggplant involtini with risotto
1 Std. 55 Min