Confit d'oignons

4.5 381 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
360 g

Składniki

  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 30 g de beurre demi-sel
  • 80 g de sucre roux
  • 50 g de crème de vinaigre balsamique noir
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 0.8 g
Kalorie 802.8 kJ / 191.1 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 1.1 g
Węglowodany 31.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...