Sablés bretons

Sablés bretons

4.8 565 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
18 pièces

Składniki

  • 200 g de farine de blé
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 120 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 3 jaunes d'œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.8 g
Kalorie 513.7 kJ / 122.9 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...