
Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Zucchini-Erdäpfelpuffer mit "RUPP S´beschte Sortiment"
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
10 Stück
Składniki
-
Buchweizen60 g
-
Erdäpfel, speckig geschält, in Stücken (2 cm)600 g
-
Zucchini in Stücken (2 cm)200 g
-
Schmelzkäse Ecken (RUPP S´beschte Sortiment)7
-
Ei (Größe M)1
-
frische Thymianblättchen1 TL
-
Salz1 - 1 ¼ TL
-
Paprikapulver, edelsüß¼ - ½ TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen½ - ¾ TL
-
Öl4 EL
-
Butter4 EL
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
185 kcal /
776 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
15 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
347 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RUPP
21 Przepisów
Austria
Austria