
Urządzenia i Akcesoria
Topfenauflauf mit Äpfeln und Honig
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Rosinen3 EL
-
Rum2 EL
-
Äpfel, Sorte Braeburn500 g
-
Bio-Zitrone½
-
Eier (Größe M)4
-
Zimt, gemahlen1 TL
-
Rapsöl zum Einfetten
-
Salz1 Prise
-
Vanillepaste1 TL
-
Honig80 g
-
Magertopfen300 g
-
Haferflocken, feinblättrig40 g
-
Mandelstifte2 - 3 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
335 kcal /
1403 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
211 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® Rockstar Alex
5 Przepisów
Austria
Austria