
Urządzenia i Akcesoria
Erdäpfel-Karfiol-Auflauf
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Bio-Zitrone 2 Streifen der Schale hauchdünn abgeschält, Saft gepresst½
-
Pecorino in Stücken100 g
-
körniger Frischkäse (Cottage cheese)300 g
-
Ricotta250 g
-
Eier (Größe M)2
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Muskatnuss, frisch gerieben1 Prise
-
scharfer Senf2 TL
-
Wasser500 g
-
Erdäpfel, festkochend geschält, in Scheiben (5 mm)450 - 500 g
-
Karfiol in Scheiben (1 cm)400 - 450 g
-
Rapsöl zum Einfetten
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
434 kcal /
1816 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
1085 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® Rockstar Alex
5 Przepisów
Austria
Austria