Légumes rôtis, farro et sauce pour salade au citron et féta (Ben) Métrique

Légumes rôtis, farro et sauce pour salade au citron et féta (Ben) Métrique

4.3 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portions

Składniki

  • de choux de Bruxelles parés et coupés en deux
    255 g
  • de courgettes tranchées en forme de demi-lune (1 cm)
    450 g
  • de carottes nouvelles pelées
    450 g
  • d'huile d'olive vierge extra
    90 g
  • de sel selon les goûts
    2 ¼ c. à thé
  • de romarin frais
    2 brins
  • de grains de farro
    200 g
  • d'eau
    680 g
  • de feta
    60 g
  • d'aneth frais prévoir une quantité supplémentaire en guise de décoration
    3 - 5 brin
  • citron citron jus (45 g) et zestes finement prélevés, sans chair blanche
    1
  • de poivre noir moulu selon le goût
    ¼ c. à thé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 246 kcal / 1029 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 773 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...