Wersje kompatybilne
Salade aux nectarines, stilton et noix de Grenoble, vinaigrette à la framboise
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salade
- 110 g de feuilles de laitue
- 20 g de canneberges séchées
- 3 nectarines, dénoyautées, coupées en tranches (1,3 cm/½ po)
- 50 g de noix de Grenoble, écalées, coupées en deux
Vinaigrette
- 1 gousse d'ail
- 35 g d'huile d'olive vierge extra
- 15 g de vinaigre balsamique
- 20 g de glaçage de vinaigre balsamique à la framboise
- 1 pincée de sel de mer
- 1 pincée de poivre noir moulu
Servir
- 100 g de stilton, émietté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bols de petit-déjeuner roses aux baies
15min
Tacos de poisson
45 min
Smoothie vert
10min
Poulet sauce mole verde
1h 5min
Tofu sur riz et sauce aux cacahuètes
45 min
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1h 25min
Smoothie vert (TM6 Metric)
5min
Crêpe soufflée Dutch Baby
20 min
Pâtes aux tomates et à la feta
50min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30min
Biscuits Biscoff à l'avoine
30 min
Trempette chaude aux épinards et artichauts
20 min