Wersje kompatybilne
Salade aux nectarines, stilton et noix de Grenoble, vinaigrette à la framboise
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salade
- 110 g de feuilles de laitue
- 20 g de canneberges séchées
- 3 nectarines, dénoyautées, coupées en tranches (1,3 cm/½ po)
- 50 g de noix de Grenoble, écalées, coupées en deux
Vinaigrette
- 1 gousse d'ail
- 35 g d'huile d'olive vierge extra
- 15 g de vinaigre balsamique
- 20 g de glaçage de vinaigre balsamique à la framboise
- 1 pincée de sel de mer
- 1 pincée de poivre noir moulu
Servir
- 100 g de stilton, émietté
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1423 kJ / 340 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smoothie déjeuner
5 Min
Petits pains au fromage faibles en glucides
Brak ocen
Riz Rouge Tex-Mex
1 godz.
Saumon au pesto grillé sur planche et orzotto aux champignons
1 Std. 50 Min
Pain de campagne au levain
28h 10 min
Riz étuvé aux champignons et aux herbes
1 godz.
Pizza fantômes
2h 10min
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40 min
Bouillon de pelures d'oignon
1 godz. 5 min
Beurre végane à l'aquafaba
2h 25min
Sauce rose au yogourt
Brak ocen
Côtes levées barbecue à la bière stout
3h 15min