
Urządzenia i Akcesoria
Salade aux nectarines, stilton et noix de Grenoble, vinaigrette à la framboise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Salade
-
de feuilles de laitue110 g
-
de canneberges séchées20 g
-
nectarines dénoyautées, coupées en tranches (1,3 cm/½ po)3
-
de noix de Grenoble, écalées, coupées en deux50 g
Vinaigrette
-
gousse d'ail1
-
d'huile d'olive vierge extra35 g
-
de vinaigre balsamique15 g
-
de glaçage de vinaigre balsamique à la framboise20 g
-
de sel de mer1 pincée
-
de poivre noir moulu1 pincée
Servir
-
de stilton émietté100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
340 kcal /
1423 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Joyeuses Pâques!
8 Przepisów
Kanada
Kanada