Charlotte aux framboises

Charlotte aux framboises

4.7 142 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
6 parts

Składniki

Le sirop
  • de sucre en poudre
    75 g
  • d'eau
    150 g
  • de framboises fraîches
    50 g
  • citron vert non traité (le zeste et le jus)
    1
La crème
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    6
  • de framboises fraîches
    600 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • biscuits à la cuillère
    13
  • de crème liquide entière très froide
    300 g
  • de mascarpone très froid
    1 c. à café bombée
  • de sucre glace
    20 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 334 kcal / 2130 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...