Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace
- 20 g de chocolat noir fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 79.2 kJ / 18.7 kcal
- Białko
- 0.2 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 3.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies fourrés à la pâte à tartiner
1h 10min
Biscuits poisson d'avril
55min
Sticks de meringue choco-noisettes
2h
Petits biscuits lapins
2u. 40min
Macarons lapins de Pâques
48j
Biscuits doigts de sorcière
2h
Cupcakes araignée
55min
Cupcakes cerveau d'Halloween
1h 40min
Meringue classique
3h 25 min.
Meringues à aromatiser
3h 30min
Cupcakes arc-en-ciel
1h
Petits oursons guimauve-chocolat
4h