Urządzenia i Akcesoria
Meringues fantômes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
60 pièces
Składniki
-
120 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
-
120 g de sucre en poudre
-
120 g de sucre glace
-
20 g de chocolat noir fondu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Sód
3.2 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
79.2 kJ /
18.7 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°21
48 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Os en chocolat
1 Std. 45 Min
Œufs mimosa aux yeux rouges
40 Min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Glaçage royal (Glace royale)
5 Min
Le village du Père Noël
3 Std. 20 Min
Jardin de Pâques
2 Std. 25 Min
Biscuits doigts de sorcière
2 Std.
Gâteau licorne
3 Std.
Sablés cœur noisette-chocolat
1 Std. 35 Min
Number cake 6
2 Std.
Gâteau piñata surprise au chocolat
3 Std.
Biscuits pain d'épices
45 Min