
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau tatin aux pommes caramélisées
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
8 parts
Składniki
-
de pommes Golden coupées en dés d'1 cm de côté500 g
-
de cassonade180 g
-
le jus d'1/2 citron jaune
-
de sucre en poudre100 g
-
d'eau2 c. à soupe
-
de beurre en morceaux110 g
-
de farine120 g
-
de levure chimique½ sachet
-
de lait150 g
-
œufs2
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
367 kcal /
1531 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°14
68 Przepisów
Francja
Francja