Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 70 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de farine
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 30 g d'amandes en poudre
- 12 c. à café rases de caramel au beurre salé
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 694.9 kJ / 166.4 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 208.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan pomme-coco
55min
Cake poire-sarrasin
1h 15min
Gâteau au chocolat et citron
50 min
Financiers à la pêche
50 min
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55min
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
4 Std. 25 Min
Gâteau aux poires et noisettes
1h 35min
Crumble Fraises et amandes
35 Min
Minicannelés aux speculoos
1 Std. 20 Min
Brownie chocolat-pistache
45 Min
Muffins choco-noisettes
30 Min
Muffins Nutella®-banane
35 Min