Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le biscuit
- 100 g de biscuits apéritifs salés, type bretzels
- 150 g de biscuits secs, type shortbreads
- 180 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 110 g de sucre de canne
- 180 g de beurre de cacahuète, crunchy
Le glaçage au chocolat
- 240 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 60 g de beurre de cacahuète, lisse
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1498.1 kJ / 360 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 24.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte sans cuisson aux fraises et speculoos
45 Min
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Fondant minute au chocolat
20min
Bouchées caramel-chocolat
4h 45min
Brookie
1 Std.
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
Pizza façon donut
1h 30min
Jardin de Pâques
2 godz. 25 min
Tablette de chocolat au blé soufflé
2 Std. 40 Min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3h 35min
Fraisier macaroné revisité
2h 45min