Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de noix de coco râpée
- 100 g de sirop d'agave
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 2 yaourts au chocolat, type Danette
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2389.8 kJ / 575.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 43.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 33.2 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 35.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau noix-chocolat
2h 45min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Gâteau au chocolat et citron
50 min
Moelleux aux barres chocolatées
1h
Rolls au chocolat et caramel
2 godz. 10 min
Gâteau écailles de poisson
1 godz. 20 min
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Tarte fine au chocolat et à la banane
40 min
Tarte sucrée du Berry
1h
Tiramisu facile aux fraises
20 min
Cheesecake aux speculoos
1h