
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau roulé au chocolat et aux fraises
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts
Składniki
-
œufs3
-
de sel1 pincée
-
de sucre en poudre150 g
-
de sucre vanillé10 g
-
de farine de blé65 g
-
de cacao en poudre25 g
-
d'eau3 c. à soupe
-
de mascarpone350 g
-
de fraises coupées en petits morceaux125 g
-
de pépites de chocolat noir pâtissier à 70 % de cacao (voir "Conseil(s)")60 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
364 kcal /
1522 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°15
65 Przepisów
Francja
Francja