Gâteau roulé au chocolat et aux fraises

Gâteau roulé au chocolat et aux fraises

3.1 31 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • œufs
    3
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de sucre vanillé
    10 g
  • de farine de blé
    65 g
  • de cacao en poudre
    25 g
  • d'eau
    3 c. à soupe
  • de mascarpone
    350 g
  • de fraises coupées en petits morceaux
    125 g
  • de pépites de chocolat noir pâtissier à 70 % de cacao (voir "Conseil(s)")
    60 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 364 kcal / 1522 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...