Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 1 pincée de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé
- 65 g de farine de blé
- 25 g de cacao en poudre
- 3 c. à soupe d'eau
- 350 g de mascarpone
- 125 g de fraises, coupées en petits morceaux
- 60 g de pépites de chocolat noir pâtissier à 70 % de cacao (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1522 kJ / 364 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sablés à la confiture
1 Std. 40 Min
Cupcakes pommes et caramel
40 Min
Cake marbré au tarama et à la tapenade
1 Std. 10 Min
Brownie chocolat-pistache
45 Min
Cake aux deux citrons
1 Std.
Moelleux au chocolat
55min
Biscuit roulé aux fruits rouges
1h 35min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Biscuit roulé aux fraises
3h
Gâteau marbré
2h
Layer cake façon tiramisu
1h 15min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1 Std. 20 Min