Gâteau roulé au chocolat et aux fraises

Gâteau roulé au chocolat et aux fraises

3.0 36 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • 3 œufs
  • 1 pincée de sel
  • 150 g de sucre en poudre
  • 10 g de sucre vanillé
  • 65 g de farine de blé
  • 25 g de cacao en poudre
  • 3 c. à soupe d'eau
  • 350 g de mascarpone
  • 125 g de fraises coupées en petits morceaux
  • 60 g de pépites de chocolat noir pâtissier à 70 % de cacao (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 6 g
Kalorie 1522 kJ / 364 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...