Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di sale
- 500 g di carne di vitello a striscioline (2 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Pollo in umido ai funghi
50min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Pollo in salsa ai funghi
50min
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 min