Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipollotti puliti e a pezzi
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di sale
- 500 g di carne di vitello a striscioline (2 cm)
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1201 kJ / 287 kcal
- Białko
- 36.1 g
- Węglowodany
- 8.7 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo in umido ai funghi
50 min.
Pollo ai peperoni
1u. 5min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Manzo alla borgognona
1 Std. 35 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Pollo in salsa ai funghi
50 min.
Lonza, salsicce e cipolle
50 min.
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1 Std. 15 Min
Involtini lucani
50 min.