Pesce spada con fagiolini e olive

Pesce spada con fagiolini e olive

3.9 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline
  • 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
  • 300 g di fagiolini verdi freschi puliti e a metà
  • 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
  • 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
  • 1 cucchiaino olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di scorza di limone tritata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.3 g
Kalorie 830 kJ / 199 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...