Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
- 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40 Min
Sogliola gratinata e mele
40 Min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Platessa al pomodoro
30 min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Spada alle erbe con olive
40 Min
Pesce spada agrumato
35min
Pesce persico ai carciofi
30 min