Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di timo fresco le foglioline
- 5 - 6 grani di pepe bianco o di vari colori
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
- 4 filetti di pesce spada (800 g circa)
- 50 g di olive verdi denocciolate a rondelle
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di scorza di limone tritata
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 830 kJ / 199 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetti di merluzzo con battuto di olive verdi
45min
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Salmone al cartoccio
35min
Orata al sale
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Pesce spada agrumato
35min