Uova strapazzate con cipolle e olive

Uova strapazzate con cipolle e olive

3.3 35 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di cipolla rossa a rondelle sottili
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di acqua
  • 6 uova leggermente battute
  • 100 g di olive verdi denocciolate a rondelle
  • 1 cucchiaino raso di origano secco
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 4 fette di pane casereccio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.2 g
Kalorie 1719 kJ / 411 kcal
Tłuszcz 26.8 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 29.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...