Pastel de pollo y batata extra dulce

Pastel de pollo y batata extra dulce

4.6 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

Relleno
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 50 g de morrón verde en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de morrón rojo en trozos
  • 15 g de aceite de oliva
  • 450 g de pollo de campo, en cubos (2 cm)
  • ½ cucharadita de sal rosada
  • ¼ cucharadita de pimienta negra molida
  • 1 cucharada de garam masala
Puré de batata
  • ghee para engrasar
  • 400 g de agua
  • 800 g de batata pelada, en octavos
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • ½ cucharadita de nuez moscada molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25 g
Kalorie 1536 kJ / 367 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...