Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Relleno
- 50 g de cebolla, en trozos
- 50 g de morrón verde, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de morrón rojo, en trozos
- 15 g de aceite de oliva
- 450 g de pollo de campo, en cubos (2 cm)
- ½ cucharadita de sal rosada
- ¼ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de garam masala
Puré de batata
- ghee, para engrasar
- 400 g de agua
- 800 g de batata pelada, en octavos
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de nuez moscada molida
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1536 kJ / 367 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Tarta soufflé de espinaca
1h
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Pastel de carne y calabaza
1h
Calabaza rellena con arroz y verduras
45min
Soufflé de calabaza
1h
Peceto al vapor con salsa de tomate
2h
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Budín de naranja
1h
Budín de mandarinas
55min
Crumble de coco y dulce de leche
45min
Chipa
30min