![Bondiola con salsa de vino tinto Bondiola con salsa de vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6320b648-48b8-4f45-87f2-7cb0453cad3b/Derivates/1a592138-486a-4c8b-a7be-1d2c51c6349f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito caldo de carne
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 20 g de manteca
- 2 cucharadas de maicena
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 754 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 69 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa criolla
5min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Pastel de carne y calabaza
1 Std.
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1 Std. 45 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Pastel de papa
1h 10min