Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 20 g de aceite de oliva
- 1500 g de bondiola de cerdo cortada en dos trozos
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 150 g de vino tinto
- 30 g de azúcar
- 130 g de agua
-
1
cubito de caldo de carne
lub 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 2 cucharadas de maicena
- 20 g de manteca
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3153 kJ / 754 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 69 g
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40 min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 min
Soufflé de calabaza
1h
Bondiola con cremoso de batata
1h 20 min
Empanadas de carne
1h 50 min
Budín de naranja
1h
Budín de mandarinas
55 min
Chipa
30 min