Arroz con emulsión de verduras

Arroz con emulsión de verduras

3.3 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 150 g de arroz yamaní
  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 200 g zanahoria en rodajas
  • 10 g de perejil fresco picado
  • 10 g de albahaca fresca picada
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 diente de ajo
  • 1 cucharadita de garam masala
    1 cucharadita de curry en polvo
  • 1 cucharada de queso rallado vegano Rawmesan

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 10 g
Kalorie 1496 kJ / 358 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 70 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...