Urządzenia i Akcesoria
Soufflé de calabaza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
-
500 g de calabaza
-
500 g de agua
-
ghee para engrasar
-
4 de clara de huevo claras y yemas separadas
-
15 g de fécula de maíz
-
2 pellizcos de sal
-
2 pellizcos de pimienta molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
778 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chipa
30 min
Salsa criolla
5 min
Budín de mandarinas
55 min
Budín de naranja
1 godz.
Pastel de carne y calabaza
1 godz.
Muffins de zucchini y queso
40 min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 godz.
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Tarta soufflé de espinaca
1 godz.
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 godz. 25 min
Bondiola con cremoso de batata
1 godz. 20 min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 godz. 40 min