Urządzenia i Akcesoria
Fainá
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
aceite para engrasar
-
250 g de garbanzos secos y crudos
-
725 g de agua filtrada
-
100 g de aceite de oliva
-
1 cucharada de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
-
1 cucharadita de cúrcuma molida
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
0 mg
Białko
8 g
Kalorie
1262 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Con sabor a otoño
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pan de nuez Uruguayo
1 godz. 5 min
Fainá
2 godz. 10 min
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1 godz. 20 min
Chipa
30 min
Salsa Caruso
30 min
Salsa criolla
5 min
Bastoncitos de fainá
1 godz. 30 min
Budín de mandarinas
55 min
Budín de naranja
1 godz.
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 godz.
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 godz. 25 min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 godz. 40 min