Tarta Pascualina (sin gluten)

Tarta Pascualina (sin gluten)

4.5 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 rebanada/loncha/rodaja

Składniki

  • 100 g de queso parmesano en trozos (2-3 cm)
Masa quebrada sin gluten
  • 300 g de harina sin gluten panificable
  • 150 g de manteca fría, en trozos
  • 1 cucharadita de sal
  • 80 g de agua fría
Relleno
  • 500 g de agua
  • 250 g de hojas de acelga
  • 30 g de aceite de oliva
  • 3 cebollas de verdeo picadas
  • 150 g de queso ricota bien escurrido de suero
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 8 huevo
  • manteca c.n.
Finalizar la preparación
  • aceite de oliva c.n.

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Sód 506.9 mg
Białko 15.3 g
Kalorie 1954.4 kJ / 467.1 kcal
Tłuszcz 29.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Węglowodany 34.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...