![Soufflé de acelga y queso Soufflé de acelga y queso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a199aa35-2cb7-4407-95fb-0009868ffaa6/Derivates/f6294c18-f889-4ce9-9a4c-2fc2e478ecb5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos
- 40 g de queso parmesano para rallar
- 20 g de manteca
- 200 g de hojas de acelgas frescas
-
20
g de queso crema
lub 20 g de crema de leche - 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 6 hojas de albahaca fresca
- 40 g de queso de cabra fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 862 kJ / 206 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hummus de zanahoria
15 Min
Budín de mandarinas
55 Min
Torta trufada de chocolate
35 min
Bondiola con salsa de vino tinto
1 Std.
Chipa
30 Min
Postrecitos de dulce de leche
2 Std. 20 Min
Bizcochuelo de vainilla
40 Min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1 Std.
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Budín de naranja
1 Std.
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min