Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peceto
- 2 cucharadas de mostaza
- 1000 g de carne peceto en un trozo
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 cucharada de orégano fresco
- 1 cucharada de hierbas frescas variadas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 1 diente de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 150 g de morrón rojo o una mitad roja y una verde en cuartos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 750 g de tomates en mitades
- 750 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1635 kJ / 391 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta soufflé de espinaca
1h
Pastel de pollo y puerro
50min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1h 40min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Pastel de carne y calabaza
1h
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Zapallitos rellenos de arroz y carne
1h
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Bondiola con cremoso de batata
1 Std. 20 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h