![Peceto al vapor con salsa de tomate Peceto al vapor con salsa de tomate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5209bc7-01ea-4b18-8095-fb6cef69d2b6/Derivates/fd1b5386-274c-41fa-b85b-0828e24b53df.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Peceto
- 1000 g de carne peceto en un trozo
- 2 cucharadas de mostaza
- 1 cucharada de orégano fresco
- 1 cucharada de hierbas frescas variadas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa
- 1 diente de ajo
- 300 g de cebollas en cuartos
- 1 morrón rojo (150 g aprox) o una mitad roja y una verde en cuartos
- 200 g de zanahorias en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 750 g de tomates en mitades
- 750 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1635 kJ / 391 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa criolla
5 min
Budín de naranja
1h
Fajitas de carne
1h
Soufflé de calabaza
1h
Bizcochuelo de vainilla
40min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1u. 40min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1h
Pastel de carne y calabaza
1h
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1u. 45min
Tarta de jamón, queso y tomate
1u. 10min
Muffins de zucchini y queso
40min
Pastel de papa
1u. 10min