DOMOWA PIEKARNIA III

10 Przepisów

Pieczywo na zakwasie lub na drożdżach, przygotowane z wykorzystaniem trybu Fermentacja i tradycyjnie, również z dodatkiem aromatycznych suszonych pomidorów, dyni i jabłek. Twoja kuchnia zamieni się w domową piekarnię dzięki urządzeniu Thermomix®!

Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem

Chleb jabłkowy z płatkami owsianymi i tymiankiem

1 godz. 30 min

Chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie

Chleb żytni pełnoziarnisty na zakwasie

16 godz.

Chleb pszenno-żytni na zakwasie

Chleb pszenno-żytni na zakwasie

18 godz. 20 min

Bułki wrocławskie

Bułki wrocławskie

2 godz.

Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)

Dyniowy chlebek do odrywania (bez laktozy)

2 godz. 30 min

Bułki z suszonymi pomidorami i oliwkami (rosnące przez noc)

Bułki z suszonymi pomidorami i oliwkami (rosnące przez noc)

12 godz. 35 min

Chleb tostowy (bez laktozy)

Chleb tostowy (bez laktozy)

2 godz. 45 min

Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą

Chleb tostowy z mąką pełnoziarnistą

2 godz. 45 min

Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami

Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami

5 godz. 10 min

Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej

Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej

57 godz. 40 min