Wersje kompatybilne
Menu light - Compote pomme-poire-myrtille, fromage blanc et amandes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de pommes, en morceaux (2 grosses pommes)
- 200 g de poires, en morceaux (2 poires)
- 100 g de myrtilles
- le jus d'1/2 citron jaune
- 30 g d'amandes effilées
- 500 g de fromage blanc nature, 3 % m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 925 kJ / 220 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote mangue-pomme et langues de chat
45 Min
Compote poire-rhubarbe
25 Min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50 min
Compotée de fruits d'été aux épices
35 Min
Compote de pêches et framboises
1 Std.
Compote rhubarbe fraise
35 Min
Compote de kiwis, pommes et vanille
30 Min
Colin, haricots verts et purée de petits pois à la menthe
50 min
Compote de fruits d'hiver et vanille
40 Min
Compote pommes-poires-miel
15min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min
Compote de poires
25 Min