Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g d'eau
- 300 g de courgettes bio, coupées en gros cubes
- 1 œuf
- 3 brins d'aneth frais, équeutés
- 15 g de beurre, coupé en dés
- 20 g de saumon frais, coupé en cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 380 kJ / 91 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Purée potiron-orange
30 min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Flans d'épinards au saumon
1h 10min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Flan d'épinard
45 min
Petits flans de carotte à l'estragon
1 Std. 50 Min
Purée de carottes
30 min
Cake damier aux olives et jambon blanc
2h 30min
Petits flans de carotte
12 godz.
Filet de truite vapeur et purée de brocoli
40 min
Flan de carotte au romarin et au chèvre
1h